ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ

Το βίντεο γιαουρτώματος του ΥΠΕΣ Χ.Καστανίδη στην Θεσσαλονίκη


Αυτό είναι το βίντεο από το γιαούρτωμα του υπουργού Εσωτερικών Χάρη Καστανίδη.
Όταν έγινε γνωστό ότι βρισκόταν εκεί, μία ομάδα φοιτητών έφυγαν από το χώρο της συναυλίας και εισέβαλαν στον κινηματογράφο όπου είχε μπει ο υπουργός, με πανό και γιαούρτια, τα οποία εκτόξευσαν προς το μέρος του υπουργού, φωνάζοντας, παράλληλα συνθήματα εναντίον του και εναντίον της κυβέρνησης, εν μέσω θυελλωδών χειροκροτημάτων από τους θαμώνες του κινηματογράφου!

Οδηγίες για Γιαούρτωμα Πολιτικών


Μιας και έχει γίνει της μόδας το γιαούρτωμα των εκπροσώπων μας στο κοινοβούλιο, το Blog partalia σας δίνει μερικές συμβουλές για καλύτερο αποτέλεσμα και προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

1. Συσκευασία
Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουμε στην συσκευασία του γιαουρτιού। Τα πήλινα μπορεί να προκαλέσουν διάσειση στον αποδέκτη γι αυτό και δεν τα προτείνουμε। Αντιθέτως η πλαστική συσκευασία εγγυάται την απόλαυση τόσο τη δική σας όσο και του στόχου σας.


2. Δίαιτα
Υπάρχει περίπτωση ο αγαπητός μας πολιτικός να βρίσκεται σε δίαιτα, για αυτό θα ήταν πρέπον να τον ρωτήσουμε πως προτιμά το γιαούρτι του, πλήρες με 2% λιπαρά ή 0% πριν τελέσουμε την πράξη.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ζητάει μέλι και καρύδια για συνοδεία στο γιαούρτι του

3. Νηστεία
Επειδή η πλειοψηφία των πολιτικών μας είναι και βαθιά θρησκευόμενοι, θα σας παρακαλούσαμε κατά την διάρκεια της σαρακοστής και άλλων περιόδων νηστείας να μην τηρείτε το αγαπημένο σας χόμπυ του γιαουρτώματος. Εναλλακτικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε γιαούρτι σόγιας.

4. Όχι ληγμένα
Τα γιαούρτια πρέπει να είναι φρέσκα, αρκετά ληγμένα πέρνουν ήδη οι πολιτικοί μας και μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο.

5. Προτιμήστε Ελληνικά προϊόντα
Πρώτον για να στηρίξουμε την Ελληνική οικονομία και δεύτερον για να στείλουμε και ένα μήνυμα πατριωτισμού στους πολιτικούς μας.
Παραδοσιακό ελληνικό γιαούρτι Chobani

6. Σκληρή προπόνηση
Αν είστε άσχετος στο σημάδι δεν είναι ανάγκη να πάρουν τα σκάγια άμαχο πληθυσμό। Μπορείτε να προπονηθείτε με στόχο μια φωτογραφία του λατρεμένου μας ΓΑΠ। Μπορείτε επίσης να εξασκηθείτε και 
εδώ.

Ο Πρωθυπουργός μας δέχεται με ευχαρίστηση να βοηθήσει νέους στο άθλημα


7. Όχι απομιμήσεις
Προτιμήστε το παραδοσιακό γιαούρτι το οποίο προτιμά η πλειοψηφία των πολιτικών μας. Παράγωγα του όπως τζατζίκι ή γαλοτύρι αν και άκρως ελληνικά ενδέχεται να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

Γιαούρτι Tofal (approved by Pagkalos)

8. Όχι Πέτσα
Προσοχή διότι οι πολιτικοί μας αντιπαθούν σφόδρα το γιαούρτι με πέτσα. Ίσως ο λόγος είναι ότι είναι ξετσίπωτοι, δηλαδή δεν έχουν δερμα (πέτσα).

Το διεθνές βραβευμένο γιαούρτι Κερατέας

9. Προσοχή στο προϊον
Όχι activia και άλλες τέτοιες μ@λ@κίες γιατί τους παρουσιάζει ευκοίλια (το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να δω να κάνει ο Πάγκαλος).

10.Τέλος μην ξεχνάτε ότι οι 6 στους 10 πολίτες συνηγορούν στο γιαούρτωμα των πολιτικών

Πέρα από τα αστεία, ως defencenet.gr, σημειώνουμε ότι το γιαούρτωμα ανθρώπων (και οι κυβερνώντες άνθρωποι θεωρούνται) είναι ποινικό αδίκημα και μάλιστα πλημμεληματικού χαρακτήρα και εμπίπτει στις διατάξεις της έργω εξύβρισης, φθοράς ξένης περιουσίας, ψυχικής οδύνης κλπ.
Από εκεί και πέρα ο κάθε ένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Δεν είμαστε υπέρ του γιαουρτώματος και οποιασδήποτε μορφής βίας. 
Όσοι Έλληνες θέλουν να γιαουρτώσουν ας πάνε στον καθρέφτη να ρίξουν ένα γιαούρτι στο είδωλο: Εσείς, εμείς, εκλέξαμε και εκλέγουμε αυτούς τους πολιτικούς και εμείς έχουμε την κορυφαία ευθύνη για αυτό που συμβαίνει σήμερα. Και αν αυτή η περιπέτεια που ταλαιπωρεί την χώρα δεν μας αλλάξει είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Έτσι απλά...

ΠΗΓΗ: Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου